Waarom?

Wie gebruik wil maken (vrij spelen, les volgen) van onze tennisterreinen dient verplicht lid te worden van TC Borluut. Met dit lidgeld zorgen we ervoor dat onze terreinen er steeds perfect bij liggen, zodat jullie bij ons altijd onbezorgd van "de mooiste sport ter wereld " kunnen genieten. In het lidgeld zit ook het bedrag van de (digitale) federatiekaart van Tennis Vlaanderen begrepen, waardoor u verzekerd bent tegen sportongevallen op of rond het terrein. Daarnaast biedt dit lidmaatschap u ook de kans om deel te nemen aan (recreatieve) tornooien of (jeugd) activiteiten en alle activiteiten ingericht door TC Borluut. Je kunt via www.tennisvlaanderen.be , je persoonlijke website, een terrein reserveren, gratis al je prestaties en klassement raadplegen. Tevens kunt u gebruik maken van de clubapp TC Borluut voor nieuws flashes, resereveren terrein en het zoeken van een tennispartner binnen de club. TC Borluut houdt je via een nieuwsbrief ook op de hoogte van alle nieuwigheden in de tenniswereld.

Hoe lid worden van tennisclub TC Borluut?

Wenst u lid te worden van tennisclub TC Borluut, dan nodigen wij u uit om het inschrijvingsbedrag voor het nieuwe tennisseizoen over te maken. Na de nodige administratieve formaliteiten bij de tennisfederatie wordt u op de hoogte gesteld van uw lidmaatschap.

Nieuwe leden: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met volgende gegevens :

 • naam en voornaam
 • geboortedatum
 • contactgegevens ( adres, tel., email )

Voor de betaling stort je het juiste bedrag (*) op  rekeningnummer BE88 3900 5233 0141. Gelieve volgende gegevens bij de overschrijving mee te delen:

 • naam en voornaam
 • telefoonnummer

Lidgelden zomer 2020 ( april 2020 t.e.m. oktober 2020 )

Categorie

Lidmaatschap voordeeltarief 2020

gehele seizoen

Jeugd tot 8 jaar 25
Jeugd 9 - 18 jaar 50
1 volwassene 90
Familie 2 personen 145
Familie 3 personen 190
Per bijkomende familielid + 20 /pp

Opgelet: (*)

 1. Het lidgeld is inclusief de verplichte ( digitale ) federatiekaart van Tennis Vlaanderen VTV.
 2.  Lesvolgers bij onze tennisschool Happy4 dienen eveneens lid te worden voor het gebruik van de terreinen.
 3. Het betalen van deze VTV-bijdrage is verplicht om zich te verzekeren (via Ethias) tegen eventuele ongevallen op het tennisveld!
  Als je een lidmaatschap bij verschillende clubs hebt, dien je deze VTV-bijdrage slechts één keer te betalen.
 4. Bijna alle ziekenfondsen betalen een bedrag terug van het lidgeld. Formulieren zijn enkel te bekomen op de receptie en op donderdagavond tijdens het tennisseizoen in het prieel.
 5. Nieuwe leden mailen hun geboortedata door op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 6. Het voordeligste tarief wordt automatisch berekend bij het inschrijven via de tennisvlaanderen site
 7. Een inschrijving is er enkel na overschrijving van het lidgeld en kennisgeving geboortedata en contactgegegvens via mail.
 8. Spelers die bij de VTV zijn aangesloten via een andere club krijgen volgende korting :
  - 15€ vanaf 18 jaar, - 10€ van 9 tot en met 17 jaar, - 7€ van 0 tot en met 8 jaar
 9. Familietarief wordt toegelaten indien wonend op hetzelfde adres.
 10. Toegang tot de terreinen en het prieel gebeurd met een badge. Aanvragen van een badge kan via de bestuursleden of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (20€ waarborg)
wiltzangk.jpg
STOCK-IT_BC_12082019.jpg
lucfijngebak.png
decocker.png
OptiekCasiers.jpg
DE_MYTHE.jpg
letempsduchanson.jpg
amadeus.png

Bezoekers: Vandaag 16 | Gisteren 17 | Week 54 | Maand 325 | Totaal 38441

3 gasten online momenteel